Alooooo.. WElcome Góðan daginn

Alo..
Camna life skrang ni wei .. ni web batch kita yg baru .. aku harap pas ni korang active aaa skt.. aku dah wat web ni .. so korang daftar aa kat forum .    pastu rajin2 aa post apa2 kat forum tu .. kalau ada pa2 artikel yg nak masukkan dalam main page aku akan masukkan or kalau penting antar je private msj kat aku,.. pastu .. to sespa yg ada ym tu add aaa aku .. farhanfz.. and kalau ada pa2 suggestion contact aku.. and kalau sapa2 nak menyumbang ntuk web sama ada dari segi kewangan adalah amat2 diharapkan .. kalau leh dapat RM 1 sorang pun dah cukup…
MJSC BESERI batch22